First Day of School Special Schedule--September 8, 2015
Bronxville High School
Special Schedule for Opening Day – Tuesday 9/8/2012 (DAY 1)
9th Grade Students - Report to the Cafeteria at 9:30 a.m.
10th, 11th, 12th Grade Students - Report A or A/B Block Class at 11:45 a.m.
There will be NO LUNCH scheduled. The High School Council will be providing snacks in the Atrium from 11 AM through the start of school. All 9th graders and Freshmen Transition leaders will receive lunch prior to 11:45 AM classes.
DAY 1 CLASSES WILL MEET as follows:
BLOCK A11:45-12:05 20 min
BLOCK B12:10-12:30 20 min [A/B combined 45 min]
BLOCK C 12:35-1:20 45 min
BLOCK D1:25-2:10 45 min
BLOCK E 2:15-2:35 20 min
BLOCK F 2:40-3:00 20 min [E/F combined 45 min]
Wednesday September 9th will be Day 2--Regular Daily Class Schedule
The Daily Schedule is posted on the High School Website under ‘Students’